0247-356 012 [email protected]
Selectează o Pagină

ATENTIE !!!

    MARȚI 13.09.2022, IN INTERVALUL ORAR 20:00-00:00, SE VOR EFECTUA TRATAMENTE DE DEZINSECTIE TERESTRU ,PE RAZA LOCALITATII, (aliniamente stradale) CU SUBSTANTE DIN GRUPA PRINCIPALA  3.

   RUGAM CRESCATORII DE ALBINE SA IA TOATE MASURILE SPECIFICE ACESTOR OPERATIUNI !!!

 

Stimati cetateni:

VA RUGAM SA EVITATI PE CAT POSIBIL CIRCULATIA PE STRADA INTRE ORELE MAI SUS MENTIONATE!!!

 

Denumirea produsului utilizat:SOLFAC TRIO EC 140 /Dilutie 0,5%( Aviz Nr.5645BIO/18/12.24).

Substanta activa: Piperonil butoxid 8% + Cipermetrina 5% + Praletrina  1 %.

 

Masuri de prim ajutor:(solutie concentrata).                                                 

  Contactul cu pielea: Se va spăla imediat cu apă şi săpun. Apa caldă poate creşte în mod subiectiv senzaţia de iritare. Acesta nu este un semn de intoxicaţie sistemică. În cazul pielii iritate, aplicaţi uleiuri sau loţiuni cu vitamina E. Solicitati sfatul medicului, daca iritarea persista mai mult de 24-48 ore.

   Contactul cu ochii: Se va clăti imediat şi din abundenţă cu apă, inclusiv sub pleoape, timp de cel puţin 15 minute. Scoateţi lentilele de contact, dacă există, după primele 5 minute şi continuaţi sa clătiţi cu apă. Se va acorda asistenţă medicală dacă iritaţia creşte şi persistă.

In caz de ingestie: clatiti gura cu multa apa si nu induceti, sub nici o forma, voma. Nu se consuma nici un aliment sau bautura. Asigurati aerisirea si consultati medicul.

Antidot: Nu exista antidot. Se recomanda tratament simptomatic. Administrarea de carbune medicinal, fara a fi o solutie specifica, a fost raportata a aduce rezultate pozitive si imbunatatirea starii generale. In cazul aparitiilor convulsiilor se vor administra, preferabil sub control medical, benzodiazepine (ex.: Diazepam) În caz de accident sau dacă vă simțiți rău, a se consulta imediat medicul. (dacă este posibil, i se arată eticheta). Ingrijiri sub control medical (in caz de intoxicatie grava): consultati fisa de securitate a produsului pe http://www.bayercropscience.ro/produseBES.php.

 

 

                                                                                   PRIMARIA COMUNEI MOSTENI – Judetul Teleorman

 

                                                                                                 In caz de urgenta apelati 112